Internutbildning 30/9 till 1/10

Sep 27, 2021

Bra Tänder kommer att ha internutbildning och konferens torsdag 30/9 till och med fredag 1/10. Vi kommer därför att ha stängt verksamheten men vi tar emot beställningar som vanligt men med 1 dags förlängd leveranstid.

Bästa hälsningar Personalen på Bra Tänder

Välkommen tillbaka efter semestern!

Aug 9, 2021

Bra Tänder är öppet enligt ordinarie tider igen och vi hoppas ni alla har haft en fin och avkopplande sommar! Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete under resten av 2021 och vi är redo att leverera bettskenor och protetik med högsta kvalitet.

Bra Tänder sommar 2021

Jun 28, 2021

Bra Tänder kommer att ha stängt för semester från den 12 juli och öppnar åter igen den 9 augusti!

Det går utmärkt att skicka in beställningar under tiden vi har stängt. Vi levererar så snart vi är tillbaka igen.

Vi önskar alla kunder och samarbetspartners en riktigt fin sommar !

Bra Tänder Sweden AB förvärvar Centric Dentallaboratorium AB i Göteborg

Mar 26, 2021

Göteborg den 26 mars 2021

Dentalföretaget Bra Tänder Sweden AB har tecknat avtal om att förvärva samtliga aktier i Centric Dentallaboratorium AB. Bra Tänder ser stora fördelar med köpet som blir en förstärkning av bolaget och innebär en ökad närvaro i södra Sverige. Centric har en stark kundbas och ett stort kunnande inom dental protetik, och har mångårig erfarenhet från området. Bolaget har påbörjat en digital omställning av dentaltekniken.

”Bra Tänder är en av Sveriges största tillverkare av bettskenor och förvärvet kompletterar och breddar bolaget. Det skapar också resurser att fortsätta vårt framgångsrika arbete med att digitalisera tandvården” säger Daniel Andersson, VD för Bra Tänder.

Ägaren till Centric Dentallaboratorium Per Jonsson är nöjd med uppgörelsen.

”Att Bra Tänder tar över som ägare känns mycket bra då företaget ligger i framkant när det gäller digital tandvård. Vi hoppas tillföra kunnande med vår erfarenhet och rutin som gynnar båda företagen”, säger Per Jonsson som arbetar kvar i den nya organisationen.

Centric kommer att drivas som ett dotterbolag till Bra Tänder som tar över samtlig personal.


För Ytterligare information:

Daniel Andersson

VD, Bra Tänder Sweden AB

Tfn: 070-305 49 71

E-post: Daniel.andersson@bratander.se

Information om öppettider under Jul och Nyårshelgerna

Nov 27, 2020

Häggenås 2020-11-27

I dessa speciella tider vill passa på att informera om hur vi kommer att ha öppet under Jul och Nyårs-helgen. Bra Tänder kommer att vara stängt från den 24: december till den 4:e januari men till dess arbetar vi som vanligt. Ta hand om varandra och vi vill passa på att tacka alla kunder för fint samarbete under året och önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!

Bästa hälsningar

Personalen på Bra Tänder

 Bra Tänder Sweden AB söker Produktspecialist

Sep 28, 2020

Bra Tänder Sweden AB söker en produktspecialist med placering i Göteborg, Malmö eller Stockholm.

Läs mer om tjänsten nedan – Välkommen med din ansökan!

Produktspecialist Bra Tänder Sweden ABHösten är här med härliga färger

Sep 28, 2020

Häggenås, september 2020

Hösten är här med härliga färger – hos oss kan ni beställa den plana bettskenan gjord enligt bettfysiologiska principer i många färger. Ni kan även boka in ett digitalt möte med oss där vi kan berätta mer vad vi erbjuder. Slå oss en signal eller skicka ett e-mail så löser vi det tekniska!

Bra Tänder- det enkla sättet att beställa, bettskenor och fast protetik.

Semesterstängt

Jun 24, 2020

Vi vill informera alla våra kunder om att Bra Tänder kommer att ha semesterstängt mellan vecka 29 och 31.

Vi från Bra Tänder vill önska er alla en trevlig sommar och tacka för fint samarbete under det första halvåret!!

 

Bra Tänder Sweden AB förvärvar Pålssons Tandtekniska Lab AB i Göteborg

Jan 3, 2020

Göteborg den 3 januari 2020

Dentalföretaget Bra Tänder Sweden AB har köpt samtliga aktier i Pålssons Tandtekniska Lab AB den 2 januari 2020. Bra Tänder ser stora fördelar med köpet som blir en förstärkning av bolaget och innebär en ökad närvaro i södra Sverige. Pålssons Tandtekniska Lab AB har byggt upp ett stort kunnande inom det bettfysiologiska området, och har 40-års erfarenhet av bettskenor och andra bettfysiologiska produkter. Därmed tillförs Bra Tänder viktig kunskap och erfarenhet inom området.

”Jag ser en perfekt match mellan Bra Tänders kunnande inom digitalisering och den gedigna erfarenhet som Pålssons Tandtekniska Lab har. Bra Tänder är en av Sveriges största tillverkare av bettskenor och förvärvet kompletterar och stärker oss inom vårt verksamhetsområde. Det skapar också resurser att fortsätta vårt framgångsrika arbete med att digitalisera tandvården” säger Daniel Andersson, VD för Bra Tänder.

Ägaren till Pålssons Tandtekniska Lab Bengt Pålsson har följande kommentar;

”Att Bra Tänder tar över som ägare känns väldigt bra då företaget ligger i framkant när det gäller den digitala verksamheten. Vi hoppas tillföra kunnande med vår erfarenhet och rutin som kommer gynna båda företagen”, säger Bengt Pålsson som fortsätter att samarbeta med båda företagen.

Pålssons Tandtekniska Lab kommer att drivas som ett dotterbolag till Bra Tänder som tar över samtlig personal.

För ytterligare information:

Daniel Andersson

VD Bra Tänder Sweden AB

Tfn: 070-305 49 71

E-post: daniel.andersson@bratander.se

Bra Tänder informerar

Jun 25, 2019

Här kommer lite information om vad som händer inom Bra Tänder. Daniel Andersson är ny VD för Bra Tänder sedan den 1 maj 2019. Daniel har tidigare arbetat på olika roller inom Nobel Biocare, Gambro och Ascom.

Produktnyheter

Bra Tänder erbjuder nu även färgade bettskenor i sju olika färger.

Kontakt

För att det skall vara enkelt att komma i kontakt med Bra Tänder så vill vi förtydliga kontaktvägarna till Bra Tänder. Vill ni komma i kontakt med Bra Tänder produktion, support eller tandtekniker ringer ni på telefon 0642-20100 det går även bra att skicka e-post: info@bratander.se.

Semesterstängt

Bra Tänder kommer att ha semesterstängt mellan vecka 29 och 31.

 

Vi från Bra Tänder vill avslutningsvis önska er alla en riktigt trevlig sommar!!

 

  

Bra Tänder utser ny VD

May 13, 2019

Måndag den 13 maj 2019

Bra Tänder Sweden går in i ett nytt skede och rekryterar ny VD. Daniel Andersson tar över som VD från och med maj månad 2019. Daniel är civilekonom och har mer än 15 års erfarenhet från den medicintekniska industrin. Han har tidigare har arbetat på Nobel Biocare, Gambro och Ascom.

Bra Tänder har för avsikt att fortsätta samarbetet med tidigare VD Urban Nilsson främst gällande forskning och utveckling.

Daniel Andersson har följande kommentar till utnämningen: "Jag ser mycket positivt på framtiden för företaget och kommer fokusera mot fortsatt marknadsexpansion. Av högsta prioritet är även att vidareutveckla Bra Tänders produkter och fortsätta satsningen på leveranser av mycket hög kvalitet".

Styrelsen vill samtidigt rikta ett stort tack till tidigare VD Urban Nilsson för hans avgörande insatser i företagets uppbyggnadsskede.

Styrelsen
Häggenås